Nieuws
Torchlight 3

Torchlight 3 komt binnenkort naar Game Pass voor pc

Is sinds kort al beschikbaar op Xbox Game Pass

Geschreven door Michel Musters op
Torchlight 3 moet ergens binnenkort naar Game Pass voor pc komen.

Dat heeft ontwikkelaar Echtra Games aangekondigd via een developer update op de website. De game verscheen vorige week al op Xbox Game Pass voor Xbox-consoles en Android, maar moet binnenkort dus ook naar de service voor pc komen. Een precieze releasedatum is er nog niet.

De ontwikkelaar laat in dezelfde tekst daarnaast weten dat het een "classy" update in ontwikkeling heeft - het lijkt er dus op dat er een nieuwe klasse naar de game komt. Meer informatie is daar nog niet over beschikbaar.

Torchlight 3

Dit artikel delen:

Lees meer

S.T.A.L.K.E.R. 2 staat vanaf dag één op Xbox Game Pass Sony haalt releasedata van third-party PS5-games uit trailer
3

Reacties op: Torchlight 3 komt binnenkort naar Game Pass voor pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Messtranor

  • 18 januari 2021 10:40
  Vreemde game dit. Ik was een groot van van de 1e 2 delen, en deel 3 is qua game op zich niet zoveel mis mee, maar ik vind de classes zo enorm oninteressant. Ik snap dat ze eens wat anders willen dan de standaard warrior, rogue en mage. Maar vind de keuzes gewoon niet zo tof.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  WijvanWCeend

  • 18 januari 2021 17:57
  @Messtranor Sowieso is het een bugfest van jewelste. Ik heb er denk ik een uur of 20 in gestoken samen met mevrouw wceend. In die 20 uur waren disconnects, door de map vallen, quests die niet af te maken waren, en de lootkisten die niet te bereiken waren niet van de lucht. Wij hebben het aan de kant gegooid en zijn terug gegaan naar deeltje 2.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 20 januari 2021 00:34
  @WijvanWCeend Die bugs heb ik niet gehad, wel dat ik de boom in mijn basis wel kon planten maar dat de quest daardoor niet complete was, En de bones die je in een dungeon moest verzamelen dropte er niet genoeg van. Maar als je dan je game sluit en een nieuwe sessie opent dan kan je de dungeon gewoon opnieuw doen en droppen er meer bones. Natuurlijk niet hoe t hoort, maar je kan tenminste verder.

  Maar ik vind gewoon echt de character classes niet aantrekkelijk. En aangezien er ook geen mod support is komen er ook niet de ladingen aan nieuwe classes die deel 2 wel had

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.