Torchlight 2 komt naar consoles

Torchlight 2 komt naar consoles

De actie-rpg Torchlight 2 verschijnt op consoles.

Gearbox kondigde de consoleversie van Torchlight 2 aan op zijn PAX East-panel gisteren. De overzetting van de pc-game wordt gedaan door Panic Button. Op welke platforms de game precies verschijnt, is nog niet bekend. Het spel moet ergens dit najaar uitkomen.

De game van Runic Games verscheen in 2012 op pc en werd geprezen door critici en fans. De game zit vol met random levels, vijanden en loot. Spelers kunnen kiezen uit vier klassen en verkennen een open wereld. Er is nog geen trailer van de consoleversie uitgegeven. Er wordt daarnaast hard gewerkt aan Torchlight Frontiers, een actie-rpg die zowel voor pc als consoles in ontwikkeling is en ergens dit jaar moet uitkomen.

Tot slot brengt Panic Button ook Runic Games' Hob naar de Switch. Deze Definitive Edition is een singleplayer verkenningsgame in een fantasievolle wereld. Het hoofdpersonage heeft geen achtergrondverhaal of dialoog en mist ook een arm. De game komt op 17 april uit. Hieronder is een trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Gearbox is goed bezig tegenwoordig, ik zat echt met een dikke grijns naar de live stream te kijken gisteren. Jammer van wat technische problemen met de Borderlands trailers, maar goed binnen een uur stonden ze ook op Youtube. Torchlight 2 kon me persoonlijk niet heel lang boeien op de PC, het heeft een beetje dezelfde problemen als Diablo 3. Het speelt wel soepel maar het heeft zo weinig smoel en dan slaat de verveling eigenlijk wel snel toe met dergelijke herhalende gameplay. Hob is daarentegen wel een pareltje. Puzzel-platformers, dat blijft boeien.

0

@gimbal2 Voor Action rpg fans zijn DIablo 3 en Torchlight 2 fantastisch. Je moet er van houden. Ik vind het geweldig nieuws dat dit spel naar de console komt!

0
test

@Buzzard Ik heb hetzelf nog niet geprobeerd Path of Exile ligt dan misschien ook in je straatje, sinds 26 maart ook op de PS4. Gratis wel eventueel met microtransacties.

0
test

Hehe, eindelijk rept gamer.nl een woord over Torchlight Frontiers. Nieuws wat ik ze al 3 maanden geleden of zo heb aangedragen.

0

@darkmanwls Ze zijn bij gamer.nl nooit zo goed op de hoogte van PC games. Zelfs The Division 2 spelen ze op console terwijl je shooters juist op de pc moet spelen

0

Aanbevolen voor jou