Torchlight 2 vanaf nu beschikbaar voor consoles

Torchlight 2 vanaf nu beschikbaar voor consoles

href="https://www.torchlight2.com/en" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Torchlight 2</a> is voor het eerst uitgebracht in september 2012 voor de pc en komt nu naar consoles.

Torchlight 2 is een dungeon crawler waarbij de speler kan kiezen uit vier verschillende klasses met ieder hun eigen vaardigheden. De game speelt zich af in een fantasiewereld waarin de stad Torchlight wordt vernietigd door de Alchemist uit het eerste spel. De protagonist gaat de Alchemist achterna en volgt de verwoesting die de Alchemist achterlaat.

Net als de originele Torchlight, heeft Torchlight 2 willekeurig gegenereerde dungeons die de speler kan verkennen en talloze soorten monsters om te vechten. Torchlight 2 handhaaft dezelfde gameplay als zijn voorganger, maar heeft een aantal nieuwe functies zoals een langere campagne, dag- en nachtcyclus, weer effecten en een nieuwe gebruikersinterface.

De opvolger van Torchlight 2 is eerder al bekendgemaakt en heet Torchlight Frontiers. De release hiervoor staat gepland voor 2019, maar een specifieke datum ontbreekt nog.

Bekijk hieronder de lanceringsrailer van Torchlight 2 voor consoles.

Torchlight 2 is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, Switch, Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik twijfel of ik deze wel/niet zou oppakken. Het ziet er leuk uit qua stijl maar weet niet of dit wel uitdagend genoeg is. Ook vraag ik me af of er genoeg variatie is om dit spel niet eentonig te laten voelen. Als er mensen zijn die dit gespeeld hebben, ben ik benieuwd naar jullie ervaring.

0
test

@warcryptic torchlight 2 is een prima dungeon crawler. Er zijn meerdere difficulties. Dus speel gewoon niet op 't makkelijkst. Eentonig is 't niet. Al mis je op console wel 't grootste pluspunt. De mods.

0
test

@darkmanwls Klinkt als een groot gemis maar speel eigenlijk alleen nog maar op consoles. Dus denk dat ik hem ga oppakken als hij niet te duur is. Ik ga er ook niet vanuit dat er mods voor consoles komen, en al helemaal niet voor de Switch.

0
test

@warcryptic Dit jaar nog uitgespeeld. Het is een prima dungeon crawler maar ik vond de game (zonder mods) op een gegeven moment niet erg interessant meer. Ik kon mij langer vermaken met Diablo 3 (maar dat is een kwestie van smaak natuurlijk).

0
test

Dit ziet er leuk uit, maar hoe goed is hij vergeleken met Diablo III?

0
test

@StormFox Het is niet te vergelijken met D3, eerder met D2 qua character opbouw en loot ditribution. Diablo`s zijn een stuk gestroomlijnder dan Torchlight, maar dat wil niet zeggen dat het geen leuke game is. In tegendeel zelfs! Ik heb op de pc versie zeker 300 uur geklokt in deze game.

0

@StormFox Het is gemaakt door mensen die ook aan Diablo 2 gewerkt hebben. Als je Torchlight 1 speelt dan is dat heel duidelijk merkbaar, volgens mij is TorchLight 2 niet heel veranderd daarin.

0
test

@fonsrutte torchlight 1 was heel erg als diablo 1, 1 stadje met daaronder 1 dungeon met meerdere niveaus en hoe dieper je kwam hoe moeilijker het werd. Torchlight 2 is meer zoals diablo 2, 4 acts, iedere act heeft zijn eigen stad en eigen setting. en er is een overworld map waar je doorheen moet om bij de daadwerkelijke dungeons te komen.

0

Aanbevolen voor jou