IGN heeft een apart soort preview van Armed & Dangerous online gezet welke vergezeld gaat van een aantal nieuwe screenshots en filmpjes. Armed & Dangerous is de nieuwste game van Planet Moon, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor Giants en bestaande uit alle leden van het oorspronkelijke MDK team. En er is één ding wat Giant en MDK met elkaar gemeen hadden, behalve het 3rd person camerastandpunt, en dat was de geniale humor! Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het volgende oogappeltje van deze ontwikkelaars wederom tot de nok toe gevuld zal zijn met melige, subtiele en soms zelfs grove humor.

De humor komt onder andere tot uitdrukking in het team waarmee je in dit spel op pad gaat en in het arsenaal aan wapens. De meest originele en spraakmakende is de Topsy Turvy, een wapen waarmee je de wereld op zijn kop zet waardoor de tegenstanders omhoog zullen vallen. Wanneer je de boel weer omdraait zullen ze dodelijk op de grond vallen.

Een van de vele filmpjes die IGN voor je klaar heeft staan laat dit wapen in actie zien. De andere filmpjes tonen vooral zwaar humoristische en gestoorde vuurgevechten en dialogen. Een game om zeker in de gaten te houden. Armed & Dangerous verschijnt in het vierde kwartaal van dit jaar op Xbox en PC.