De langverwachte patch komt er volgens XboxArena dan eindelijk aan. Er werd al een tijdje op gewacht aangezien de game steeds minder leuk werd om online te spelen, voornamelijk doordat er een grote groep mensen rondliep die steeds wist te winnen door de meest vervelende dropshots over het net te slaan. Een soort bug dus. De patch verhelpt dit probleem, en de stats worden voor het gemak ook nog even gereset.

Daarnaast is er nu vantevoren wat meer informatie over de tegenstander zichtbaar, zoals zijn of haar ranking op de scoreboards. Als alles goed gaat is de patch vannacht te downloaden.

Update 16:27 - Joran: De update is inmiddels beschikbaar en blijkt voor nog meer problemen te zorgen. De "deathdrop" is dan misschien verholpen, maar spelers die de verbinding verbreken, zogenaamde "Disco boys", zorgen voor een verliespartij bij de achterblijvende speler. Het Xbox Top Spin forum staat vol met klachten waar nog niet door de ontwikkelaar of Microsoft op gereageerd is. Wij zijn zeer benieuwd of er een patch voor deze update komt en hoe snel dit zal gebeuren. Het heeft namelijk vrij lang geduurd voordat de huidige update beschikbaar werd. Update 2 22:43 - Joran:

Trent Himes, Top Spin Test Lead van de Microsoft Games Studio, heeft zijn excuses voor het probleem met rankings en disconnects aangeboden. Het ontwikkelteam zou met een nieuwe update bezig zijn. We houden jullie op de hoogte.