Top Spin 4 komt op 18 maart uit | Gamer.nl

Top Spin 4 komt op 18 maart uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Naast de tenni ers op de cover zitten er nog 22 andere tenni ers in de game verwerkt, waaronder André Aga i, Björn Borg, Boris Becker, Michael Chang, Patrick Rafter en Pete Sampras. Maar ook huidige tenni ers als Novak Djokovic, James Blake, Andy Murray en Andy Roddick zijn te besturen.

Ook vrouwelijke tennisters zijn vertegenwoordigd in Top Spin 4, met Dinara Safina, Ana Ivanovic, Jelena Jankovic, Eugenie Bouchard Caroline Wozniacki, Stanislav Wawrinka en Vera Zvonareva.

Top Spin 4

Top Spin 4 is net als zijn voorgangers een game die de tenni port realistisch wil weergeven. Het wil spelers de intensiteit, emotie en spanning van een echte tenniswedstrijd laten voelen. De game doet dit onder andere met verbeterde graphics, maar ook door meer aandacht te vestigen op bepaalde details. Zo is de opbouwende spanning in het publiek te horen tijdens een lange rally.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou