Naast de game zelf zijn ook de demo, Gamer Pics en thema's gerelateerd aan Too Human van Xbox Marketplace afgehaald. Microsoft en Silicon Knights hebben de officiële reden van deze actie niet naar buiten gebracht.

Vorig jaar viel in documentatie van de rechtszaak tussen Silicon Knights en Epic Games te lezen dat eerstgenoemde tot 10 december had om alle games die met Unreal Engine 3 zijn gemaakt te vernietigen als deze nog niet verkocht waren . Hieronder vallen naast Too Human ook X-Men: Destiny, The Sandman, The Box/Ritualyst en Siren in the Maelstrom. Ook werd Silicon Knights verplicht alle software die gebruikt is om deze games te maken te vernietigen.

Epic eiste dit in zijn aanklacht omdat Silicon Knights code uit Unreal Engine 3 zou hebben gebruikt zonder ervoor te betalen. Silicon Knights zegt zelf een nieuwe engine te hebben ontwikkeld, maar de rechter achtte het bewezen dat de Unreal Engine 3 is gebruikt. Epic Games won in mei 2012 de rechtszaak die Silicon Knights tegen het bedrijf had aangespannen. De ontwikkelaar van Too Human zou als gevolg van de uitspraak, evenals door het ontbreken van lopende projecten, nagenoeg opgedoekt zijn. Volgens geruchten zijn alleen studiobaas Dennis Dyack en een viertal medewerkers nog in dienst.