Tony Hawk's Pro Skater 5 officieel aangekondigd | Gamer.nl

Tony Hawk's Pro Skater 5 officieel aangekondigd | Gamer.nl

Skategame Tony Hawk's Pro Skater 5 is officieel aangekondigd. Dat werd gedaan in het nieuwe nummer van tijdschrift GameInformer.

Tony Hawk's Pro Skater 5 moet qua gameplay de lijn van de eerste vier games voortzetten. Hiermee wil ontwikkelaar Robomodo terugkeren naar de hoogtijdagen van de franchise. Naast vernieuwde gameplay bevat de game power ups en in sommige mi ies de mogelijkheid om projectielen af te vuren.  

In de online modus van de nieuwe skategame kunnen spelers zowel coöperatief als competitief spelen. Het levelsysteem voor de personages werkt zowel online als offline, waardoor de skaters in beide modi kunnen groeien. Ook is het mogelijk om zelf ontworpen skateparken online met anderen te delen.

Naast Tony Hawk verschijnen er ook andere bekende skaters in de game. Andere skaters in de game zijn onder andere Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Riley Hawk, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni en Andrew Reynolds.

Tony Hawk's Pro Skater 5 verschijnt later dit jaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De versies voor de PlayStation 3 en Xbox 360 volgen later. Precieze releasedata zijn nog niet aangekondigd.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou