Tony Hawk's Pro Skater 1+2 komt naar PS5, Xbox Series en Switch

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 komt naar PS5, Xbox Series en Switch

Op PS5 en Xbox Series verschijnt de game op 26 maart

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch.

Dat heeft Activision Blizzard aangekondigd. De game verschijnt op 26 maart voor de PS5 en Xbox Series-consoles en ergens later dit jaar voor de Switch.

Mensen die de digital deluxe edition van de game voor PS4 of Xbox One hebben, kunnen gratis upgraden naar de next-gen versie, maar eigenaren van de standaard editie betalen 10 dollar (waarschijnlijk om en nabij de 10 euro) voor de upgrade.

De upgrade zorgt er niet alleen voor dat de game op PS5 en Series X draait in native 4K en 60 frames per seconde, of 1080p en 120 frames per seconde, spelers ontvangen ook een geheim personage genaamd Ripper, retrogear voor de Create-A-Skater-modus en retroskins voor Tony Hawk, Steve Caballero en Rodney Mullen. Savedata kan meegenomen worden.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 verscheen afgelopen september al voor PS4, Xbox One en Epic Games Store. De game bevat de levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games. Daarnaast zitten er ook nieuwe muzieknummers en skaters in het spel. De Tony Hawk-games genoten vooral rond de millenniumwisseling van een hoge mate van populariteit. De soepele gameplay, speelse levels en opzwepende soundtrack hadden daar een groot aandeel in.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou