Tony Hawk werkt mogelijk aan nieuwe game zonder Activision | Gamer.nl

Tony Hawk werkt mogelijk aan nieuwe game zonder Activision | Gamer.nl

Professioneel skater Tony Hawk is mogelijk bezig met een nieuwe game, al is Activision niet betrokken bij de ontwikkeling.

“Niet van Activision. Ik werk mogelijk aan iets nieuws, maar het is zo vroeg dat ik er niet over kan praten”, aldus Hawk tegen Jenkem Magazine. “Ik heb nog geen contracten getekend maar het is spannend. Ik heb het gevoel dat het met de juiste mensen is dus de komende maanden weet ik meer.”

Het interview werd enkele weken geleden geplaatst, maar wordt nu pas opgemerkt door gamesites. Recentelijk liet Hawk ook weten aan een documentaire te werken over de skategames.

Activision heeft altijd de Tony Hawk Pro Skater-games gemaakt. Hoewel de serie vooral rond de millenniumwi eling goed ontvangen werd, verloor de skatefranchise daarna aan populariteit. Een recente poging om de reeks nieuw leven in te blazen via Tony Hawk’s Pro Skater 5 werd met negatieve kritieken ontvangen.

Afgelopen weekend kwam tevens het gerucht naar buiten dat Electronic Arts mogelijk aan een vierde deel in hun skateserie Skate werkt. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou