"We hebben ons team omgevormd tot een eliteteam van gretige ontwikkelaars die klaar zijn om het first-person shooter-genre verder te brengen in ondersteuning van Activisions Call of Duty-franchise", zo staat geschreven op de website van Neversoft. De studio is onder meer op zoek naar level-ontwerpers voor een singleplayer- en multiplayermodus.

Dat Neversoft werkt aan Call of Duty hoeft niet te betekenen dat de studio een eigen game aan het ontwikkelen is. Het feit dat de studio zegt dat het werkt "in ondersteuning van" Call of Duty, kan aangeven dat Neversoft een andere studio helpt met het maken van een Call of Duty-game. Mogelijk is dat Sledgehammer. Die studio ondersteunde Infinity Ward bij het ontwikkelen van Call of Duty: Modern Warfare 3, maar lijkt nu begonnen aan een eigen project.

Teams

Activision heeft de laatste jaren verscheidene teams op de Call of Duty-franchise gezet. Sledgehammer en Neversoft werken in ieder geval aan een game in de populaire shooter-serie. Treyarch werkt aan Call of Duty: Black Ops 2. Infinity Ward werkt aan een first-person shooter - waarschijnlijk een Call of Duty-game - voor de volgende generatie spelcomputers. Raven Software, dat ook aan de ontwikkeling van MW3 heeft meegewerkt, werkt nu in ieder geval weer aan een first-person shooter. Het is niet bevestigd of dit Call of Duty is.