Tony Hawk onthult naam nieuwe game op Twitter | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tony Hawk schreef op zijn Twitter: "Tony Hawk: Shred. Zo, ik heb het gezegd. Om precies te zijn: ik heb het een naam gegeven. Ergens maakt een PR-team zich druk." Het Twitter-bericht is inmiddels van Hawk's Twitter-account verdwenen, wat er mogelijk op wijst dat Activision nog niet wil dat de naam bekendgemaakt wordt. 'Shred'  verwijst volgens de Urban Dictionary naar het zo lang skateboarden tot de plank het begeeft.

Tony Hawk Ride

Tony Hawk: Ride kwam begin dit jaar uit en lag in Nederland in beperke oplage in de winkel. De game werd gebundeld met een plastic replica van een skateboard, waarop de speler moet staan om te kunnen sturen en trucs uit te voeren. De game kwam eind vorig jaar in de Verenigde Staten uit, waar de game op commercieel vlak geen groot succes boekte, en ook niet kon rekenen op lovende kritiek. De game zou niet genoeg diepgang kennen en de besturing zou niet precies genoeg zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou