Tony Hawk krijgt volgend jaar nieuwe consolegame | Gamer.nl

Tony Hawk krijgt volgend jaar nieuwe consolegame | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Activision bevestigde dit nieuws nadat skateboarder Tony hawk via Twitter claimde aan nieuwe games te werken. "Ik werk op dit moment met Activision aan een consolegame die in 2015 verschijnt (samen met een nieuwe mobiele game). Ik denk dat fans van de Tony Hawk Pro Skater-serie hyped worden."

Sinds de eerste Tony Hawk Pro Skater, die op PlayStation en Nintendo 64 verscheen, zijn er diverse vervolgen verschenen. De laatste titel in de reeks was Tony Hawk Pro Skater HD, waarin diverse levels uit eerdere Tony Hawk-games in een nieuw jasje werden gestoken. De eerder aangekondigde endle runner Tony Hawk Shred Se ion is volgens Activision voor onbepaalde tijd uitgesteld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou