Tony Hawk HD 'vermoedelijk' zonder originele soundtrack | Gamer.nl

Tony Hawk HD 'vermoedelijk' zonder originele soundtrack | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Omdat Tony Hawk Pro Skater HD een opzichzelf staande game is, die alleen gebaseerd is op levels en gameplay uit de eerste twee delen, is het volgens hem niet logisch om nogmaals de soundtrack te gebruiken. Ook kaart hij aan dat muzieklicenties altijd éénmalige deals zijn. De overeenkomst geldt dus alleen voor de games waar de muziek destijds voor is gebruikt. 

Tot slot benadrukt Amrich dat de Tony Hawk-games er juist bekend om zijn dat ze altijd veel relatief nieuwe artiesten en bands aan publiciteit helpen, door ze onderdeel van de game te maken. De kans is groot dat Activision die traditie voortzet. Over de soundtrack van de game zijn nog geen officiële aankondigingen gedaan. Tony Hawk Pro Skater HD bevat HD-versies van een aantal levels uit de eerste twee games en verschijnt als downloadtitel. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou