Dat Tony Hawk's Pro Skater 3 op de next-generation consoles uitkomt was al duidelijk. Op de E3 maakte Activision indruk met de online mogelijkheden die de game heeft gekregen. Fans over heel de wereld kunnen niet wachten op de game en besloten een GBA aan te schaffen met deel 2. Deze game verkocht echter zo goed dat Activision meteen besloot ook maar een Advance versie van Tony Hawk's Pro Skater 3 te maken.

Wellicht kunnen de makers dan ook het enige nadeel wegwerken, namelijk het ontbreken van een multiplayer mode. Aangezien de andere versies nu ook online gaan, zal een linkkabel optie zeker niet uitgesloten moeten worden. Wij wachten daarom vol spanning af op nieuwe ontwikkelingen omtrent deze game. Tony Hawk 3 moet nog voor Maart 2002 (als het fiscale jaar afloopt) uitkomen op de GBA.

Dit is een screenshot van Tony Hawk 2 voor de GBA

Activision maakte tevens bekend dat zij naast Pro Skater 3, Stuart Little en een Spiderman game nog meer games voor de GameCube ontwikkelen. Hierdoor zou het getal op 7 komen en dat is een indrukwekkend getal als je ook nog eens bedenkt dat de Xbox 14 titels krijgt en dat men ook nog eens aandacht schenkt aan de PlayStation 2.