EIDOS heeft hoge verwachtingen van de nieuwste aflevering in de Tomb Raider reeks, The Angel of Darkness. Men zet dan ook alles op alles om de mensen ervan te verwittigen dat het spel in de winkels ligt. Want naamsbekendheid zorgt voor een goede verkoop. Een van de dingen die men daarom bedacht heeft is het uitbrengen van een nummer, getiteld 'The Angel of Darkness', welke men heeft laten maken door de Duitse producer Alex Christensen.

Eerder kon je van dit nummer reeds een kleine 'Hörprobe' beluisteren, vandaag kan je echter de hele videoclip aanschouwen. Hierin zien we een zangeres in een fururistische omgeving wat dansjes uitvoeren, afgewisseld met beelden uit de Tomb Raider game. Lara Croft komt veelvuldig in beeld en wanneer de clip een hit is, dan zal deze videoclip annex reclamespot veelvuldig op TV te zien zijn. Of het ook hitpotentieel heeft kan je hier beluisteren.

Doch het blijft allemaal niet bij het maken van een videoclip want EIDOS gaat nog een stapje verder met het promoten van haar digitale babe. Men heeft namelijk posters op gehangen in de douchelokalen van maar liefst 200 Duitse fitnessclubs. De mannen die hier dan staan te douchen zullen Lara Croft maar al te dankbaar zijn voor het terugbrengen van hun potentie en direct de game aanschaffen - althans dat is wellicht de gedachtengang van EIDOS.

Met dank aan Dr. PaZQaL voor het melden van dit nieuws.