Tomb Raider 2 nu uit op iOS-toestellen | Gamer.nl

Tomb Raider 2 nu uit op iOS-toestellen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De port ziet eruit als de game zoals die in november 1997 uitkwam en bevat de Golden Mask-uitbreiding. Deze kwam oorspronkelijk uit op pc en PlayStation 1, die deze week zijn twintigste verjaardag vierde.

In de game gaat Lara Croft op zoek naar de Dolk van Xian, die in het bezit is van de keizer van China. Door de dolk in zijn buik te steken kon hij in een draak veranderen, volgens de legende. De monniken sluiten die draak op in een tombe in Xian. Lara is echter niet de enige die achter de dolk aanzit.

De oorspronkelijke Tomb Raider kwam vorig jaar al uit op iOS.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou