Tom Holland wil in een Jak & Daxter-film spelen

Tom Holland wil in een Jak & Daxter-film spelen

Tom Holland, die de hoofdrol vertolkt in de aankomende verfilming van Uncharted, zou ook in een film gebaseerd op Jak & Daxter willen spelen.

Dat meldde hij in een interview met Gamespot ter promotie van de aankomende Uncharted-film. Hij werd gevraagd in welke gameverfilmingen hij nog meer zou willen spelen, waarop hij antwoordde dat hij een verfilming van Jak & Daxter wel ziet zitten. Hij zou zelf de rol van Jak op zich willen nemen.

Holland geeft daarbij aan dat hij geen animatiefilm maar een live action-film voor ogen heeft. Hij zou daarbij graag willen samenwerken met A24, een filmstudio die bekendstaat om diens unieke films zoals Midsommar, The Lighthouse en Lady Bird. Op die manier zou de film volgens Holland "heel raar en duister zijn".

De Jak & Daxter-spellen zijn net als de Uncharted-games ontwikkeld door Naughty Dog. De trilogie rondom het platformduo verscheen net als een racer gebaseerd op de franchise oorspronkelijk op de PlayStation 2. Ook is er een collectie uitgekomen van de trilogie en is er een losstaande game op de PSP uitgebracht.

De verfilming van Uncharted draait in de VS vanaf 18 februari in de bioscoop, maar in Nederland wordt de film vanaf 17 maart vertoond. Tom Holland speelt de rol van een jonge Nathan Drake, terwijl Mark Wahlberg de rol van zijn mentor Sully vertolkt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nee, die voel ik niet echt. Dat wordt een "andere Sonic film" maar dan met een minder interessant universum.

0
test

Hoe dan, trekt hij dan een pak aan ofsow

0

@GoofyZ3 weet je wat animatiefilms zijn?

0
test

@Ziminar Hij denkt zeker ook dat er echte acteurs rondlopen in zijn spellen.

0
test

@Ziminar Holland geeft daarbij aan dat hij geen animatiefilm maar een live action-film voor ogen heeft.

0

Aanbevolen voor jou