Tom Holland: 'Uncharted-script is één van de beste die ik ooit gelezen heb'

Tom Holland: 'Uncharted-script is één van de beste die ik ooit gelezen heb'

Acteur Tom Holland claimt dat het script voor de aankomende verfilming van Uncharted één van de beste is die hij ooit heeft gelezen.

Dat meldt de acteur, die in de film de hoofdrol van een jonge Nathan Drake speelt, in een interview met IGN. "Ik heb een nieuwe versie van het script onderweg hier naartoe gelezen en het is één van de beste scripts die ik ooit heb gelezen. Het spring echt van de pagina's."

Hij vervolgt: "Ik denk dat Uncharted een interessant origineverhaal kan vertellen ten opzichte van andere gameverfilmingen. Dus als je de games hebt gespeeld, weet je niet wat er in de films gaat gebeuren. En als je de games niet heb gespeeld, ga je ook genieten van de film omdat je tegelijk met andere kijkers dezelfde informatie krijgt. Ik heb echt enorm veel zin om de film te maken en het wordt de hoogste tijd."

Hoewel Holland, vooral bekend als Spider-Man in de Marvel-films, een duidelijk punt maakt, zijn diverse Uncharted-fans op internet kritisch op zijn quote. Zowel Uncharted 2 als 3 bevatten namelijk scènes waarin teruggeblikt wordt op de jeugd van Nathan Drake, en Hollands quotes lijken te insinueren dat hij daar niets van af weet.

De verfilming van Uncharted staat al jaren op de planning. Diverse regisseurs werden aan het project verbonden en vertrokken weer. Volgens geruchten gaat Zombieland: Double Tap's Ruben Fleischer de film nu regisseren, nadat onder andere Dan Tractenberg, David O. Russel en Shawn Levy vertrokken. De film moet volgens Sony Pictures op 5 maart 2021 verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heeey, da`s apart zeg. Normaal zeggen acteurs altijd over het script van de film waar ze in gaan spelen dat het waardeloos is. (toch hoop ik stiekum dat ie vet gaat worden)

0
test

Tom "spoiler" Holland krijgt normaal nooit een volledig script.

0
test

@Black Spider i lolled

0
test

@Black Spider Dat is waarschijnlijk de reden dat hij dat script het beste vond dat hij ooit gelezen heeft.... Het was compleet :D

0

Aanbevolen voor jou