Tom Holland: 'Uncharted-film is alles waarvan ik droomde'

Tom Holland: 'Uncharted-film is alles waarvan ik droomde'

Acteur Tom Holland laat weten dat de aankomende verfilming van de Uncharted-franchise alles is waarvan hij droomde.

Dat deed hij tijdens een live-uitzending op zijn Instagram-account. De opnames voor de film, waarin Holland de rol speelt van hoofdpersonage Nathan Drake, zijn op dit moment bezig.

"Het filmen gaan geweldig. De film is alles waarvan ik droomde. Ik weet niet of jullie de games hebben gespeeld, maar ik ben er een enorme fan van en het gaat echt zo goed."

De verfilming van Uncharted staat al jaren gepland. Zes verschillende mensen zouden de regie op zich nemen, maar Ruben Fleischer - bekend van Venom en Zombieland - is het uiteindelijk geworden. Acteur Tom Holland is vooral bekend van de recente Spider-Man-films, waarin hij de rol van de titulaire held vertolkt. De Uncharted-film moet volgende zomer uitkomen.

View post on Instagram
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Alsof ie ooit zou zeggen dat het helemaal kut is. Dit is onderdeel van de marketing

0
test

@fonsrutte Idd, en iedereen die betrokken is. Als het al is dat ze het ruk vinden mogen ze dat waarschijnlijk niet eens zeggen. Iemand die betrokken is bij welk project ook geloof ik al zelden op zijn of haar woord wat betreft kwaliteit. Want je eigen produkt afkeuren is niet bepaald logisch.

0
test

Doet me denken aan het Batman vs Superman, waarin de jonge Henry Cavill vol enthousiasme zat te vertellen en Ben Affleck er wat depri naast zat omdat hij wel wist dat het niet zon goede film was. https://www.youtube.com/watch?v=L58lDForIqM&ab_channel=NoobYoshida

0

@HunterSeeker Ruk speculatie, maar wel een mooie meme.

0
test

@Quintex Vind ze reactie van ben later wel leuk over dat moment https://www.youtube.com/watch?v=4wiCgtMm-go&ab_channel=BBCRadio1

0

Aanbevolen voor jou