Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege uitgesteld tot december | Gamer.nl

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege uitgesteld tot december | Gamer.nl

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege is uitgesteld tot december. Dit maakte Ubisoft vandaag bekend.

De reden voor het uitstellen van de tactische shooter is de feedback die men heeft gekregen en op basis van eigen interne testen. “We voelden dat we aanpa ingen en verbeteringen konden maken, waaronder het verbeteren van de co-op ervaring in alle gamemodi, het balanceren van wapens en gadgets, en de navigatie van het menu en de interface,” liet de uitgever weten. “We nemen een klein beetje extra tijd voor het maken van deze veranderingen, en dat lijkt ons de juiste besli ing.”

De gesloten beta van Rainbow Six: Siege gaat, zoals gepland, op 24 september van start. Oorspronkelijk stond de game gepland voor een release op 13 oktober. Rainbow Six: Siege verschijnt nu 1 december voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Operator-systeem
Een belangrijk nieuw spelelement in Rainbow Six Siege is de toevoeging van het operator-systeem. Hierdoor kunnen spelers met de beste Special Forces-eenheden een team vormen om het op te nemen tegen een ander team. Iedere ‘operator’ heeft een eigen specialiteit die samenwerking bemoedigt en nieuwe tactische elementen moet toevoegen aan de game. Lees voor meer informatie onze hands-on preview.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou