Vivendi Universal Games heeft aangekondigd welke titels het in 2004 onder andere aan de man hoopt te brengen. Op deze zeer interessante lijst treffen we onder andere must-haves als Half Life 2, Starcraft Ghost, World of Warcraft, Ground Control 2, Evil Genius, Men of Valor en Tribes Vengeance aan. Daarnaast kunnen we ook titels als X-Files: Resist or Serve, Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude en Fight Club verwachten, games in de categorie "Eerst zien, dan geloven".

Opvallende aanwezigen in de lijst zijn cryptische namen als Tolkien 4 en 5, Crash 6, Spyro 5 en Predator, voorheen onaangekondigde games welke waarschijnlijk duiden op een tweetal nieuwe games in de The Lord of the Rings dan wel The Hobbit Franchise, een nieuw spel met Crash Bandicoot en een nieuwe titel met Spyro the Dragon, alsook een spel met de Predator in de hoofdrol. De complete lijst vind je hier onder:Ghost Master (PS2, Xbox)

Lord of the Realm 3 (PC)

X-Files: Resist or Serve (PS2, Xbox)

Van Helsing (PS2, Xbox)

Barbie Mermaid (PC)

Syberia 2 (PC)

Chronicle of Riddick (PS2, Xbox)

StarCraft Ghost (PS2, GameCube, Xbox)

Fast & Furious (PS2, Xbox)

World of Warcraft (PC)

Half-Life II (PC)

Ground Control 2 (PC)

Evil Genius (PC)

Red Ninja (PS2, Xbox)

Barbie Entertainment (PC, GBA)

Barbie Fashion Show (PC)

Barbie Super Spy (PC, PS2, GC)

Leisure Suit Larry (PC, PS2, Xbox)

Krusty Demon's [sic.] (PC, PS2, Xbox)

Cold Winter (PS2)

Tolkien 4 (PC)

Tribes: Vengeance (PC)

The Bard's Tale (PS2, Xbox)

Fight Club (PS2, Xbox)

Crash 6 (PS2, Xbox, GBA)

Tolkien 5 (PC)

Men of Valor (Xbox)

Predator (PS2, Xbox)

Spyro 5 (PS2, Xbox, GBA)

Unannounced Pandemic console title

Outlaw Golf 2Onderaan treffen we ook nog een nieuwe titel van Pandemic aan, de ontwikkelaar die momenteel ook bezig is met Full Spectrum Warrior en Star Wars: Battlefront. We zijn benieuwd waarmee men ons in 2004 nog meer hoopt te verrassen.