Tokyo Jungle verkoopt 200.000 keer in Japan | Gamer.nl

Voor de gamers van de oude garde is het altijd leuk als een bekende ontwikkelaar weer van zich laat horen. Neem nu Keiji Inafune, een naam die je wellicht niks zegt, maar zijn legacy des te meer. Hij is de mede-bedenker van de Mega Man-franchise en ook verantwoordelijk voor onder andere Dead Rising en Lost Planet. Toch is vooral Mega Man relevant als we spreken over zijn nieuwe game, Mighty No. 9. De game doet qua uiterlijk heel erg denken aan Mega Man, maar is in basis toch echt een hele andere game.

De verkoopcijfers zijn vanaf de releasedate op 7 juni tot 22 juni. Het gaat zowel om de fysieke versie van de game als de downloadbare versie voor PlayStation Network. Tokyo Jungle speelt zich af in een post-apocalyptisch Japan waar wilde dieren op straat leven.

Spelers besturen een keeshond die op zoek gaat naar het antwoord op de vraag waarom de mensheid van de aardbodem is verdwenen. Onderweg komt hij diverse dieren tegen, zoals leeuwen, kippen en katten, die allen vechten om te kunnen overleven. Tokyo Jungle komt ook naar Europa, een precieze releasedatum is nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou