Tokyo Game Show-planning toont streams van Xbox, Square Enix en meer

Tokyo Game Show-planning toont streams van Xbox, Square Enix en meer

De planning van Tokyo Game Show 2021 staat online en daarin is te zien dat onder andere Xbox en Square Enix livestreams uitzenden.

Onder de streams valt een vijftig minuten durende livestream rondom Xbox op 30 september. Hierin zouden "exclusief nieuws" gedeeld worden. Ook Square Enix houdt een livestream van vijftig minuten - maar dan op 1 oktober - met "het laatste nieuws over aankomende titels". Andere bedrijven die livestreams houden, zijn onder andere Capcom, Sega, Bandai Namco, Tencent, Konami en 505 Games. Ook wordt er een livestream rondom The King of Fighters 15 gehouden.

Tokyo Game Show-streams richten zich meestal volledig op de Japanse markt, soms met games die alleen daar uitkomen. Het is nog niet bekend wat voor titels getoond worden. Fans hopen in ieder geval dat Final Fantasy 16 op de livestream van Square Enix wordt getoond, maar dit is niet bevestigd. Wel liet de producent van de game vorige maand weten te hopen dat hij de game tijdens Tokyo Game Show kon tonen.

Hier is het complete schema te bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ex nieuws gedeelt zal worden, zullen na jaren trollen nu dan toch sega gekocht hebben.

0
test

Over een maandje hopelijk meer concreet nieuws over FFXVI. YoshiP heeft in ieder geval gezegd dat de mogelijkheid bestaat, als de ontwikkeling soepel verloopt. Square Enix schijnt het in ieder geval te willen tonen, als je leest dat de presentatie 50 minuten is... langer dan hun E3 event (+- 10 minuten)... dan zou het wel moeten to be honest.

0

Aanbevolen voor jou