Toki Tori 2 waarschijnlijk naar Wii U | Gamer.nl

Toki Tori 2 waarschijnlijk naar Wii U | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Two Tribes is een Toki Tori-game voor Wii U intere ant vanwege de mogelijkheden die de console biedt. “Het zou erg intere ant kunnen zijn als we de Wii U-controller kunnen laten fungeren als editor. Spelers kunnen dan real-time aanpa ingen maken voor het level dat op de televisie wordt weergegeven." Two Tribes meldt verder dat Toki Tori 2 grafisch niet veeleisend ontworpen wordt, waardoor het prima speelbaar zou moeten zijn op de Wii U-controller, met zijn kleinere display vergeleken met het beeld van een televisie.

Dat Two Tribes nu pas over een eventuele Wii U-versie praat, is vanwege de onlangs aangekondigde plannen van Nintendo voor zijn online services. "Deze ontwikkelingen zijn voor ons van belang, aangezien Toki Tori 2 een downloadgame wordt en we een keuze moeten maken op welk platform de game het beste kan worden uitgebracht.” In Toki Tori moeten spelers met behulp van bepaalde gereedschappen in een korte tijd alle eieren verzamelen die verspreid staan over het scherm. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou