'Toevoeging van Outriders op Game Pass werkte in voordeel van game'

'Toevoeging van Outriders op Game Pass werkte in voordeel van game'

Volgens uitgever Square Enix werkte het plaatsen van Outriders op Xbox Game Pass in het voordeel van de game.

Dat meldt Square Enix-directeur Yosuke Matsuda tegen investeerders - vertaald door VGC. "We geloven dat de keuze om Outriders op lancering op Xbox Game Pass te plaatsen in het voordeel van het spel heeft gewerkt." 

Square Enix is sowieso blij met het succes van de game. "Ook al waren er wat problemen met bugs op lancering, geloven we dat de nieuwe IP een goede start heeft gehad. We zijn ook positief verrast door het feit dat veel mensen het spel digitaal kopen. Ook ligt de hoeveelheid actieve spelers hoger dan we hadden verwacht."

Tussen de release van de game op 1 april en 1 mei wist de game 3,5 miljoen unieke spelers aan te trekken. Het is niet duidelijk hoeveel daarvan via Xbox Game Pass het spel speelden.

outriders

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat bugs? Deze game was op t begin gewoon niet op te starten omdat steeds de servers eruit lagen, schandalig. Ik heb me eerste paar uur zeker vermaakt maar hoe verder je in de game kwam hoe erger de bugs waren, gamebreaking ook. Gewoon het laatste gevecht 5x moeten doen omdat ik elke keer een disconnect kreeg. Game zal nu wel zo goed als dood zijn, jammer want als ie het deed was het best vermakelijk.

0
test

@Zut vervelend ik had zelf 1 x een moment in de 1 paar dagen dat ik geen connectie kon maken met de servers, toen maar gewoon een dag gewacht en toen nergens meer last van gehad met final boss ook niks behalve 1 x dat ik dood ging.

0

@Zut game dood? Ben juist blij dat ik hem nu speel met een aantal maten. Is maybe 1 keer bij ons de verbinding eruit geschoten. Maar buiten dat nergens last van, en speelt nog is heerlijk weg ook!

0

Ik heb deze game met veel plezier gespeeld. Heerlijke gameplay. Tuurlijk wel wat kleine dingetjes, maar wel een fijn spel. Ga deel2 zeker spelen

0

Aanbevolen voor jou