Toekomstige Star Wars-games besproken, Battlefront 2 in 2017 | Gamer.nl

Toekomstige Star Wars-games besproken, Battlefront 2 in 2017 | Gamer.nl

EA heeft een video uitgebracht waar meerdere ontwikkelaars de toekomst van de Star Wars-games bespreken. De video is uitgebracht als onderdeel van de EA Play-presentatie.

Jade Raymond, hoofd van Motive Studios, besprak een aantal Star Wars-projecten die in ontwikkeling zijn bij onder andere Dice, Criterion, Visceral Games en Respawn Entertainment.

Als eerst werd Star Wars Battlefront 2 aangekondigd. Dit vervolg wordt in samenwerking ontwikkeld door Dice en Motive en gaat locaties en personages bevatten van zowel de nieuwe Star Wars-films als de spin-offs. Star Wars Battlefront staat gepland voor release in 2017.

In 2018 gaat een nog naamloze Star Wars-game verschijnen van Dead Space-ontwikkelaar Visceral Games, geleid door voormalig Uncharted-regi eur Amy Hennig. In de video zijn korte in-game beelden te zien en concept art.

Respawn Entertainment werkt hiernaast aan een action-adventure game gebaseerd op het Star Wars-universum. Naast een bevestiging van het project zijn er geen nieuwe details over bekendgemaakt.

Star Wars
E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou