Toekomstige Housemarque-games worden mogelijk nog ambitieuzer

Toekomstige Housemarque-games worden mogelijk nog ambitieuzer

De toekomstige games van Returnal-ontwikkelaar Housemarque worden mogelijk nog grootser en ambitieuzer.

Dat meldt Ilari Kuittinen, de CEO en mede-oprichter van de ontwikkelaar, in een interview met GQ. "We kijken op dit moment naar wat we hebben gedaan en bouwen daar op voort. Returnal is een opstapje voor ons. Wanneer we aan toekomstige titels denken, worden ze mogelijk nog grootser en ambitieuzer."

De eerder dit jaar uitgekomen PlayStation 5-game Returnal was qua opzet en productie grootschaliger dan eerder verschenen spellen van de ontwikkelaar. Zo werkte Housemarque eerder aan arcade-achtige games als Resogun en Super Stardust HD. 

Deze week werd aangekondigd dat Sony de studio heeft gekocht. Daarover zegt Kuittinen: "Ik denk dat Sony de beste partner is om dit verder te ontwikkelen. Laten we eerlijk zijn: dit zijn enkele van de beste ontwikkelaars ter wereld. We zijn erg trots om daar deel van uit te maken en hopen dat we kunnen samenwerken en van ze kunnen leren."

 
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik ben nu, bij gebrek aan ps5 en dus geen returnal, maar aan nex machina begonnen. Speelt erg lekker! Resogun wil ik ook nog wel gaan proberen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver Bye bye

0
test

@Kitsunebi @mickey1010 Waarom zo? Hij heeft wel gelijk; die spam filter is echt belachelijk slecht afgesteld. Je kan nauwelijks nog normaal reageren zonder dat je een melding krijgt dat je bericht spam is. Daar zijn mensen op een gegeven moment zat van, en terecht. Dat gaat GNL bezoekers/reaguurders kosten en dat mag volgens mij gewoon gezegd worden. Reacties als 'doei, tot ziens, dag' zijn zo ontzettend kinderachtig en doen geen recht aan het feit dat GNL zijn zaken gewoon niet goed op orde heeft.

0
test

@denver dag denver we gaan je allemaal missen *snik* *snik* zeg even wanneer je laatste dag is, dan kunnen we allemaal nog even afscheid nemen van je...

0
test

@denver Dag sinterklaasje, daaag daaaag

0
test

@denver zwaar irritant inderdaad!!

0

@denver Nou ja, het is een maar kwestie van tijd. Dus je kunt het net zo goed nu al opgeven dan. Het is irritant, ik ga het niet ontkennen. Maar er is een lijst van zeker duizend dingen samen te stellen die vervelender zijn en het meer waard om je druk over te maken.

0

Aanbevolen voor jou