Nieuws
Dying Light 2 art

Toekomstige Dying Light 2-dlc moet spelers verrassen

Fans hebben het nog niet geraden

Geschreven door Michel Musters op
Aankomende downloadbare content voor Dying Light 2: Stay Human moet spelers verrassen, zo claimt de ontwikkelaar.

Dat meldt lead designer Tymon Smektała in een interview met PCGamesN. Hoewel de schaal van de dlc vergelijkbaar moet worden met de uitbreidingen op het eerste deel, lijkt de dlc toch een andere ervaring te bieden.

Smektała: "De game gaat je naar nieuwe omgevingen brengen met nieuwe uitdagingen op het gebied van voortbewegen. Dit is misschien een stomme uitdrukking, maar ik denk dat je het onverwachte moet verwachten."

Veel kan Smektała nog niet prijsgeven over aankomende dlc. "We willen mensen verrassen. We willen dat spelers denken: 'waar gaan ze nu weer mee komen?'. De content moet niet te standaard worden. Elke nieuwe (dlc) moet je verrassen en verfrissend en nieuw aanvoelen. Op die manier willen we spelers bezighouden."

Volgens Smektała hebben fans nog niet geraden wat men qua dlc kan verwachten. "Er wordt veel gespeculeerd online over wat er aan zit te komen, wat de dlc wordt. Niemand heeft het nog geraden."

Dying Light 2: Stay Human is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Een Switch-versie die op de cloud loopt moet ergens later dit jaar uitkomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Minecraft Preview-app vervangt Minecraft-bèta Diego Maradona tijdelijk niet beschikbaar in Fifa 22
1

Reacties op: Toekomstige Dying Light 2-dlc moet spelers verrassen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    geeMc

    • 24 maart 2022 13:35
    Ik moet heel eerlijk zeggen dat de game mij zeer positief heeft verrast. Ik ben absoluut geen fan van het zombie genre, maar het spel speelt lekker weg, er is constante spanning (vooral in het donker) en je kunt het jezelf zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wil. Het verhaal is ook best oke. Ik kijk wel uit naar de DLC's :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.