Toekomst van Cyberpunk 2077 wordt op 6 september besproken

Toekomst van Cyberpunk 2077 wordt op 6 september besproken

Op 6 september wordt een nieuwe Night City Wire uitgezonden die draait om de anime Cyberpunk: Edgerunners. Ook wordt de toekomst van Cyberpunk 2077 besproken.

Dat meldt het officiële Twitterkanaal van Cyberpunk 2077. De Night City Wire-stream start om 17.00 uur Nederlandse tijd en draait vooral om de aankomende anime Cyberpunk: Edgerunners. Ook wordt in de stream stilgestaan bij “wat er staat te komen voor Cyberpunk 2077”.

In de tweet staat een korte video met beelden uit zowel Cyberpunk: Edgerunners als Cyberpunk 2077. Het is nog onbekend wat ontwikkelaar CD Projekt Red over de game gaat onthullen.

De anime Cyberpunk: Edgerunners is vanaf 13 september te zien op Netflix. De serie bevat personages en verhalen die niet in Cyberpunk 2077 voorkomen, maar speelt zich wel af op hetzelfde toneel als de game: Night City. Edgerunners draait om een straatjongen genaamd David die een zogenaamde edgerunner wordt, en bestaat uit tien afleveringen.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is deze inmiddels het spelen al/nog waard? Heb dit jaar de PS5 demo geprobeerd nadat vrijwel alles gefikst moest zijn maar kreeg alsnog te maken met een corrupte savefile random in-game. Toen was ik direct mijn interesse verloren omdat ik opnieuw zou moeten beginnen. Normaal maak ik overigens wel meerdere saves want heel cliche vertrouw ik het systeem niet voldoende haha. Deze keer niet gedaan omdat het de demo nog was maar wilde wel eventuele progress meenemen naar de volledige game.

0

@FrozenOne-94 Ik heb een heel stuk gespeeld op de Series X en vind deze prima te spelen

0
test

@FrozenOne-94 Ik heb me er heel goed mee vermaakt. Liep prima op ps5 weinig bugs gezien een keer iemand die door de grond clipte maar dat was het wel. Het is niet zoals ooit gemarked is. Maar tof geschreven side quests goede personages en mooie graphics bij mij klikte het en ik heb me er een uur of 50 mee vermaakt (alle side quests met verhaal gedaan en apart van extra dingen). Maarja het moet wel klikken en iedereen eigen smaak. Speel nu bijv horizon forbidden west en dat klikt nog niet echt en vind ik nog helemaal niet zo leuk.

0
test

@FrozenOne-94 Ik heb erg genoten. Mijn spoiler vrije review kan je eventueel lezen op: h**ps://nrfive.com/gamer/my-dystopian-future/

0

@FrozenOne-94 Laat ik het zo zeggen - er zijn genoeg mensen die Fallout New Vegas als de beste game ooit beschouwen, en net zoveel mensen die Fallout New Vegas als de slechtste game ooit beschouwen. Dus is het nou het spelen waard of niet? Moeilijk te zeggen. Ik vond het 10 jaar geleden het spelen waard. Nu niet meer zo. Dat heb je met die open world games he. Je kunt nooit voor een ander zeggen of het de moeite waard is, alleen voor jezelf.

0
test

Na alle problemen rondom deze game word misschien de stekker eruit getrokken?

0
test

@chefry Nee.

0

Aanbevolen voor jou