'Toekomst GoldenEye-remake onduidelijk door de oorlog'

'Toekomst GoldenEye-remake onduidelijk door de oorlog'

De toekomst van een eventuele remake van GoldenEye 007 zou onduidelijk zijn door de huidige oorlog in Oekraïne.

Dat claimt journalist Jeff Grubb op Twitter. "De toekomst van GoldenEye is nog altijd onzeker door de oorlog." Eurogamer claimt hetzelfde te hebben vernomen van een bron. De plot van de game heeft - net als de James Bond-film waar het op gebaseerd is - een sterke focus op Rusland.

Een remake van de Nintendo 64-shooter GoldenEye 007 is niet officieel aangekondigd. Wel werd enkele jaren geleden al bekend dat Microsoft - de eigenaar van oorspronkelijke ontwikkelaar Rare - er aan had gewerkt, maar dat het project uiteindelijk werd stopgezet vanwege problemen met de licentie. 

De afgelopen maanden laaien geruchten rondom een eventuele remake echter weer op, onder andere omdat er Achievements voor het spel zijn ontdekt - wat meestal betekent dat een release er aan zit te komen. Nadat diverse insiders zich er over hadden uitgesproken, werd verwacht dat het spel tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase zou worden getoond, maar dat gebeurde niet.

Grubb meldde in dezelfde tweet ook dat Alex Kipman bij Microsoft is vertrokken. Hij zou volgens geruchten met zijn team hebben gewerkt aan een comeback van de Xbox Live-quizgame 1 vs. 100. Grubb weet niet wat dit betekent voor de toekomst van het project.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Waarom is het relevant om er een punt van te maken? Het zegt je nog totaal niets over wat je eventueel zou kunnen verwachten ongeacht wat voor label op de geruchten geplakt wordt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

ik zie het probleem niet zo, in de jaren 80 werd rusland ook altijd als slechterik in films neer gezet vanwege de koude oorlog en dankzij poetin zijn ze weer terug bij af.

0
test

@hulstpower kunnen er weer een hoop nieuwe films gemaakt worden! ??

0
test

@GoofyZ3 ja met rusland als slechterik ja, bond heeft ze vijand weer terug

0

Aanbevolen voor jou