Toejam &-Earl bedenker werkt aan nieuwe Sony-game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De studio van Johnson, HumaNature, is op zoek naar een lead designer, zo blijkt uit de vacature die geplaatst is op Gamasutra. Volgens de vacature werkt de studio aan een nieuwe first party-game voor Sony; een genre of releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

De game wordt omschreven als 'schattig, gezellig en grappig' en 'verlegt de grenzen van interactieve en emotionele artificiële intelligentie en het visueel vertellen van verhalen'. De toekomstige lead designer moet een geloofwaardige en charmante virtuele wereld kunnen creëren; de vacature haalt hier de vergelijking aan met games als ICO, Beyond Good and Evil, Animal Cro ing, Scribblenauts en LittleBigPlanet. 

HumaNature heeft eerder de facebook-app, Deko Deko Mail, opgericht. Via Deko Deko Mail kunnen geanimeerde berichten verstuurd worden naar vrienden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou