Toegang tot bèta Heroes of the Storm is te koop | Gamer.nl

Toegang tot bèta Heroes of the Storm is te koop | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De bèta is sinds 13 januari beschikbaar. De Founders Pack, waarmee de speler dus toegang krijgt tot de bèta, kost 34,99 euro. Deze bevat de drie helden Raynor, Diablo en Tyrande met bijpa ende skins, een mount en 2500 gold. Met in-game gold worden helden vrijgespeeld. Iedere week zijn een aantal helden gratis speelbaar, wat roteert. Deze helden zijn bekend uit de verschillende Blizzard-games, zoals Warcraft en Diablo. De game is gratis speelbaar, maar veel skins en een stel mounts kunnen enkel met echt geld gekocht worden.

Speelrondes zijn kort. Ze duren meestal een kwartier tot twintig minuten. Er waren vijf verschillende mappen in de alfa, waar er één bij is gekomen nu de game in bèta is. Dit is de Sky Temple-map. Iedere map heeft andere objectives. De moba draait dan ook vooral hierom en last-hitten is niet nodig. Ook zijn er geen items te koop.

Er zijn drie verschillende spelmodi: custom (een aangepaste game), versus (spelers tegen spelers) en coöperatief (spelers tegen computer). Versus verdient de meeste experience en in-game gold. Door samen met iemand uit de Battle.net-vriendenlijst te spelen krijgt de speler 50 procent meer experience per spelronde. Experience geldt niet alleen voor het levelen van helden, maar ook van het account.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou