Todd Howard hintte vorig jaar al naar Indiana Jones-game

Todd Howard hintte vorig jaar al naar Indiana Jones-game

Bethesda's Todd Howard hintte vorig jaar tijdens een interview al naar de gisteren aangekondigde Indiana Jones-game.

Howard, die als executive producer optreedt tijdens de ontwikkeling van de Indiana Jones-game, gaf in september vorig jaar een

Watch on YouTube

weg tijdens de aankondiging van Microsofts overname van moederbedrijf Zenimax.

Tijdens het gesprek is achter hem een kast te zien met daarin enkele voorwerpen uit de Indiana Jones-franchise. Zowel de Ark of Covenant als de Chachapoyan Fertility Idol uit de film Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark staan in deze kast.

Gisteren werd aangekondigd dat Bethesda-studio Machine Games - ook bekend van de moderne Wolfenstein-games - aan een Indiana Jones-game werkt. Verdere informatie over het spel is er nog niet. Ook zijn de systemen waarop de game verschijnt nog niet bekend. Microsoft is op dit moment bezig met de overname van Bethesda's bedrijf Zenimax, maar of dat betekent dat het spel alleen op Xbox-systemen en pc verschijnt, is op moment van schrijven nog niet duidelijk.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor ik gun iedereen tes6 en starfield. Maar vergeet het maar dat die op Sony gaat komen. Wat je zegt wat betreft betreft bevestiging dat het voor Sony systemen komt, dat is niet juist.

0

@Frezzle Er bestaat geen wereld waarin TES6 niet op de PS5 uitkomt. Mark my words. Tijdelijke exclusive? Wellicht. Maar het is gewoon krankzinnig, zo niet vrij letterlijk onmogelijk vanuit een business-perspectief géén PS5-release te doen. En ik ga er niet vanuit dat er bij Microsoft nu bepaald domme mensen werken.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Dat die zooi in zijn kast staan zegt niets over dat het een hint was, maar meer gewoon dat hij zelf een behoorlijke nerd is 🤣. Zijn wel meer mensen die dat soort troep in de vitrinekast hebben staan.

0
test

@SuperDre Ja klopt maar als je nagaat dat phil spencer voor de aankonding ook de series s had staan en iedereen het pas na de reveal zag. Zou je dit misschien wel als een hint kunnen zien.

0

Aanbevolen voor jou