Toch nieuwe Mario game naar de GameCube? | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De februari editie van één van de meest gerespecteerde gamesbladen in Amerika, de EGM, wist iets opzienbarends te melden. In tegenstelling tot eerdere berichten dat de volgende Mario game namelijk pas het levenslicht zou zien op de N5 (de codenaam van de volgende Nintendo console) zou er nog halverwege dit jaar een nieuwe Mario game moeten verschijnen voor de GameCube.

Voorlopig luistert de game naar de codenaam 100 Mario's. Een titel die ten tijde van Spaceworld 2000 (waar de GameCube voor het eerst aan het grote publiek gepresenteerd werd) ook al gebruikt werd voor een techdemo van Nintendo's huidige console en daarbij toen veel gelijkeni en vertoonde met Pikmin.''Nintendo's Japanese designers are working on atleast one new GameCube installment of Super Mario, due in the second half of 2004, (After all, has good plumber' s never out of work very long). Rumored to have more traditional and easier-to-play title than 2002' s Sunshine, it currently goes by the code name 100 Mario's. Other than that, Mario' s entourage of follows-wearing heavies are keeping to their lips zipped.'' Het zal in dit geval echter meer een Mario game in de ware zin van het woord worden. Dat komt al voort uit het feit dat deze nieuwe game volgens de EGM een meer traditionele stijl van spelen zal kennen ten opzichte van Super Mario Sunshine, welke door veel mensen over het algemeen als te moeilijk ervaren zou zijn.

Of het hier overigens dezelfde titel betreft als Super Mario 128, welke vorig jaar niet op de E3 getoont zou zijn vanwege enkele zeer innovatieve gameplay-elementen, wordt niet duidelijk. Het kan dus goed zijn dat het hier om een geheel loststaand deel draait en we Super Mario 128 pas op de N5 zullen zien, wellicht als launchgame.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou