[toch geen nieuws] The Agency binnenkort voor het eerst speelbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In een interview dat hij afgaf tijdens de Game Developers Conference gaf Medley aan dat er op zeer korte termijn iets speelbaar komt van de spionage-MMO. Of het hier gaat om een spinoff of weer iets anders is een punt van speculatie, aangezien zijn woorden een nogal vrije interpretatie toelaten. Hij gaf echter wel aan dat we de MMO zelf voorlopig nog niet zullen zien en dat hij ook geen indicatie wil geven van een mogelijke releasdatum.

Volgens Medley zijn ze zelf op dit moment al tevreden met de game, maar zullen ze er alle tijd voor nemen om te zorgen dat hun game beter wordt dan al het andere op de markt. Het is voor het eerst dat er weer gesproken wordt over de game sinds vorig jaar juli, toen het gerucht ging dat een deel van de werknemers van de studio ontslagen was vanwege een sanering.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou