Toch geen Move-ondersteuning Portal 2 | Gamer.nl

Toch geen Move-ondersteuning Portal 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Er is een fout gemaakt in de vertaling; Portal 2 ondersteunt Playstation Move niet", vertelt Doug Lombardi, woordvoerder van Valve. Donderdag stond in een interview van het Duitse PlayStation Blog met Chet Faliszek, coschrijver van onder andere Portal 2 en Half-Life 2, dat dit wel het geval zou zijn. Volgen de officiële PlayStation-blog zou Faliszek hebben gezegd dat de Move-ondersteuning een compensatie zou zijn voor het feit dat Playstation 3-bezitters lang zijn achtergesteld wat betreft Valve-spellen.

Portal 2

In het puzzelspel Portal 2 krijgen spelers de beschikking over een portaalgeweer. Wanneer de speler op twee verschillende muren een portaal schiet, kan hij het ene portaal ingaan, om direct uit het andere te stappen. Met dit basisgegeven moeten spelers al puzzelend verschillende levels doorkruisen. De game bevat een singleplayermodus en een volledig lo taande coöperatieve modus met twee robots in de hoofdrol, beide met een eigen portaalgeweer. Portal 2 komt 22 april naar PC, Playstation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou