Microsoft doet z'n best om het design van de Xbox 360(zoals deze lijkt te gaan heten) geheim te houden. Of toch niet? Met zorgvuldig geplande reclame door middel van Ourcolony.net en mysterieuze plaatjes van J Allard op het internet probeert Microsoft de hype rond deze console te vergroten. Terwijl we eigenlijk nog niets weten van de Xbox 360.

TeamXbox heeft de hand op "gelekte" screenshots weten te leggen van de vermeende next-gen console. Hoewel het niet zeker is dat het hier werkelijk gaat om de Xbox 360 lijkt het erop dat dit ontwerp behoorlijk in de buurt komt bij de beschrijving die insiders gaven van de console. Zo is er een harde schijf aanwezig aan de zijkant/bovenkant van het apparaat. Ook de ingedeukte zijden van de hardware lijkt overeen te komen met eerdere beschrijvingen. De memorycard openingen zijn misschien onverwacht, maar komen overeen met de aanwijzingen dat de basis versie van de Xbox 360 geen harde schijf zou gaan hebben. Memorycards zouden de manier kunnen zijn om data op te slaan.

En van wat we van de forums van TeamXbox begrijpen, zijn een aantal van de plaatjes zelfs gelekt door een karakter genaamd Gamem8ker, die verantwoordelijk zou zijn voor Ourcolony. Jup, het lijkt erop dat de Microsoft z'n mannetje staat in het voeren van effectieve reclame campagnes.

De hardware op de laatste afbeelding lijkt meer op de SDK die al eerder was onthuld. Ook valt deze een beetje uit de toon bij de bovenste twee screens.