Title Update 3 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak nu verkrijgbaar

Title Update 3 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak nu verkrijgbaar

Eind vorige week is Title Update 3 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak uitgebracht.

Via de update krijgen een aantal monsters een nieuwe vorm. Zo zijn Elder Dragons Kushala Daora en Teostra een stuk agressiever in hun Risen-vorm. Mensen met Master Rank 10 of hoger kunnen het ook opnemen tegen Chaotic Gore Magala.

Verder kunnen spelers nieuwe wapens, armor en skills gebruiken die alleen te maken zijn met materialen van bovengenoemde monsters. Ook zijn er nieuwe Anomaly Quests, hebben Anomaly Investigations een nieuwe cap van level 200 en wordt Qurious Crafting verbeterd. Followers zijn na de update ook te gebruiken buiten hun specifieke missies in allerlei andere Master Rank- en Anomaly-missies en Anomaly Investigations.

Verder worden er een hoop bugs opgelost. Er zijn tot slot ook nieuwe producten toegevoegd in de premium winkel. Zo kunnen er wapens in de vorm van knuffelmonsters worden gekocht. Er zijn er in totaal veertien om te verzamelen - ze kunnen los of in een bundel gekocht worden. 

Lees hier de volledige patch notes. Hieronder is een eerder verschenen trailer te zien waarin het een en ander rondom de update wordt getoond. Monster Hunter Rise en uitbreiding Sunbreak zijn verkrijgbaar op Nintendo Switch en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou