'Titanfall heeft nog steeds potentie ondanks tegenvallende verkopen' | Gamer.nl

'Titanfall heeft nog steeds potentie ondanks tegenvallende verkopen' | Gamer.nl

EA heeft aangegeven nog een toekomst te zien voor Titanfall, ondanks tegenvallende verkoopcijfers van het recent verschenen tweede deel.

"We zijn enthousiast over onze langetermijnplannen voor de Titanfall-franchise," aldus Andrew Wilson, CEO van EA."De Titanfall-franchise heeft nog steeds een toekomst," liet Wilson weten aan investeerders, ondanks de tegenvallende verkoop. "Titanfall 2 zal nog lang gespeeld en ondersteund worden met nieuwe maps, modi en updates, die de ervaring voor alle spelers zal uitbreiden. "

Tijdens een vragenronde met investeerders, gaf Wilson aan dat Titanfall 2 minder heeft verkocht dan verwacht binnen de beoogde tijdspanne. "We zien het niet als een teleurstelling. Wat we als bedrijf hebben aangetoond is dat we uitstekende games maandenlang, zo niet jarenlang kunnen blijven verkopen."

Als toevoeging zei Wilson: 'We denken dat we met Titanfall 2 een van de beste games van het jaar hebben en zelfs van deze generatie consoles. Bovendien hebben we een team van developers die enorm toegewijd is aan de community, die alleen maar groter zal worden komend jaar."

Titanfall 2 is beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou