Tiny Tower-maker reageert op Zynga-kloon | Gamer.nl

Tiny Tower-maker reageert op Zynga-kloon | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Best zielig wanneer een bedrijf met 2,789 mensen niet eens een eigen spelconcept kan verzinnen. Wat een grootschalig gebrek aan fantasie", zo berichtte Marsh. Ian Marsh, zijn broer en tevens mede-oprichter, publiceerde vervolgens een sarcastische brief aan Zynga, waarin hij via screenshots de overeenkomsten tu en Tiny Towers en Dream Heights aankaart.

In die brief zegt hij het volgende: "Beste 2789 medewerkers van Zynga, we hebben gemerkt dat jullie op het punt staan om een nieuwe iPhone-game genaamd Dream Heights te lanceren. Gefeliciteerd! We wilden jullie allemaal bedanken voor het feit dat jullie zo'n grote fan zijn onze iPhone-game van het jaar, Tiny Tower. Succes met het spel en we kijken er naar uit om jullie te inspireren met onze toekomstige games. Met vriendelijke groet, de drie medewerkers van NimbleBit."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou