Tiny Tina's Wonderlands-dlc Shattering Spectreglass is nu uit

Tiny Tina's Wonderlands-dlc Shattering Spectreglass is nu uit

2K Games heeft afgelopen vrijdag de Tiny Tina's Wonderlands-uitbreiding Shattering Spectreglass uitgebracht.

De dlc kan kosteloos worden binnengehaald door mensen die de seizoenspas al hebben en anderen kunnen de uitbreiding los kopen. Shattering Spectreglass moet de endgame-ervaring van de game uitbreiden met een nieuwe klasse, meer opties om personages samen te stellen, een nieuwe baas en "ongelooflijke loot" - waaronder een nieuwe kruisboog.

De nieuwe klasse is Blightcaller, waarmee spelers de essentie van moerassen kunnen gebruiken in hun aanvallen. De uitbreiding begint in Dreamveil Overlook, waar spelers een blik krijgen in Vespers herinneringen die worden geplaagd door visies van Redmourne the Trivern, een machtig beest dat meerdere hoofden kan laten groeien en zich voedt met angst. Dat is dan ook de nieuwe eindbaas. Hieronder is een trailer van de uitbreiding te bekijken.

Tiny Tina's Wonderlands kwam afgelopen maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. De game laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers.

De hoofdgame scoorde een 7 op Gamer.nl: "Laat je niet misleiden door het fantasierijke jasje: Tiny Tina’s Wonderlands is simpelweg meer Borderlands. Daar is op zich niets mis mee, maar we hadden op wat meer verwondering gehoopt. De game is regelmatig hilarisch, maar herhalende gevechten verpesten soms de pret."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het gewone spel was nog okay maar de DLC is wel echt een rip-off. Gearbox zou zich diep moeten schamen dat ze daar (zoveel) geld voor vragen.. gek ook, want dat zat bij de vorige delen eigenlijk altijd wel goed.

0

Aanbevolen voor jou