Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu beschikbaar als losstaande game

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep nu beschikbaar als losstaande game

De geprezen Borderlands 2-uitbreiding Tiny Tina's Assault on Dragon Keep is nu beschikbaar als losstaande game.

Dat hebben 2K Games en Gearbox aangekondigd. De standalone game, die de subtitel A Wonderlands One-Shot Adventure draagt, moet rond de 10 euro kosten en is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4, Xbox Series en PS5 via backward compatibility en pc via Steam en Epic Games Store. Op de Epic Games Store is de game tot 16 november zelfs gratis te claimen.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep verscheen oorspronkelijk in 2013 voor Borderlands 2 en werd geprezen om diens gevarieerde gameplay en origineel verhaal. De standalone versie bevat de gehele uitbreiding, alsmede nieuwe loot en cosmetische items.

Eerder werd al Tiny Tina's Wonderlands aangekondigd, een compleet nieuwe game rondom Borderlands-personage Tiny Tina. Die game verschijnt op 25 maart 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox-consoles en Epic Games Store. Later in het jaar komt de game ook naar andere digitale pc-winkels.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was destijds een leuke dlc. Moet je weer opnieuw beginnen met een character op level 0 of kan je je BL2 character gebruiken?

0

Aanbevolen voor jou