TimeSplitters 2 Remake-gerucht ontkracht door THQ Nordic

TimeSplitters 2 Remake-gerucht ontkracht door THQ Nordic

Het gerucht dat er een remake in de maak is van TimeSplitters 2 is officieel ontkracht door uitgever THQ Nordic.

Het gerucht ontstond door een referentie naar TimeSplitters 2 in de strategiegame Spellforce 3: Fallen God. een verkoper in het spel verkoopt namelijk een speciaal TimeSplitters 2-pakket met hierin een aantal iconische items.

In de beschrijving van het pakket staat het volgende geschreven: "Het gaat eindelijk gebeuren! De iconische shooter maakt een sprong in de tijd en heeft het moderne tijdperk van gaming bereikt!"

Veel fans zagen deze verstopte boodschap als een onthulling van een remake van TimeSplitters 2, maar helaas is dat niet het geval. Een woordvoerder van THQ Nordic heeft in een gesprek met Eurogamer aangegeven dat het slechts een easter egg betreft. De verkoper in Spellforce 3 staat erom bekend dat hij onwaarheden spreekt. Als voorbeeld gaf de woordvoerder het speciale pakket waarbij geschreven staat dat BioMutant is gecanceld. Ook hier is niks van waar natuurlijk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Timesplitters pffff dat waren nog eens tijden!! Bij future perfect die zombie mansion co op spelen of je eigen maps maken.. zie je tegenwoordig ook niet echt meer helaas!

0
test

Wow volgens mij heb ik dit spel op de PS2.

0

Aanbevolen voor jou