Time Travelers volgend jaar naar 3DS, Vita en PSP | Gamer.nl

Time Travelers volgend jaar naar 3DS, Vita en PSP | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Time Travelers was voorheen enkel aangekondigd voor Nintendo 3DS. De game speelt zich volgens de geruchten af in Tokio in het jaar 2031. Op het Level-5 Vision-evenement dat de ontwikkelaar dit weekend houdt, maakt het meer details over de game bekend.

Ook maakte Famitsu bekend dat Level-5 aan de nog onaangekondigde titel Guild 01 voor Nintendo 3DS werkt. Deze omvat volgens de website vier verschillende games die elk een andere ontwikkelaar kennen. Dit zijn een 3D-shooter van ontwikkelaar Suda 51, een role-playing game van Yoshiyuki Hirai, een simulatiegame van Yoot Saito en een fantasy-RPG van Matsuno. 

Hirai maakt onderdeel uit van de Japanse comedygroep America Zarigani. Saito is vooral bekend van de Dreamcast-game Seaman, die draait om pratende vi en. Matsuno werkte eerder aan de Ogre-serie en aan Final Fantasy XII. Level-5 zal vermoedelijk ook over Guild 01 meer informatie geven tijdens zijn Vision-evenement.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou