Tim Schafer en Jack Black tonen Psychonauts 2 op E3

Tim Schafer en Jack Black tonen Psychonauts 2 op E3

Tim Schafer van Double Fine en acteur Jack Black gaan een demo van Psychonauts 2 tijdens het E3 Coliseum tonen.

Het Coliseum is nieuw op E3. Het is een enorm podium, waarbij bepaalde mensen voor panels worden uitgenodigd om fans dichter bij de games te brengen waar ze zo gek op zijn.

Een van die games is dus Psychonauts 2. De aanwezigheid van Schafer is een logische, aangezien hij bij Double Fine werkt. Jack Black heeft voorheen al vaker samengewerkt met Double Fine - zo speelde hij de hoofdrol in de game Brütal Legend.

Psychonauts 2 is het vervolg op de in 2005 verschenen platformer. In Psychonauts 2 speelt men als Razputin Aquato, oftewel Raz. Hij heeft met zijn psychische krachten de ambitie om een internationale psychische superspion te worden. Daarmee sluit hij zich aan bij een groep getalenteerde spionnen die dezelfde krachten bezitten genaamd 'The Psychonauts'. De game komt ergens dit jaar uit op pc, Mac, Linux, PlayStation 4 en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het origineel was fantastisch, een ondergewaardeerd meesterwerk dat uiteindelijk gelukkig voldoende heeft verkocht door mond-op-mondreclame. Deel 2 koop ik meteen als de recensies geen enorme designfouten laten zien. De mix van adventure/platform gameplay is vrij uniek voor de PC en dergelijke initiatieven dienen ondersteund te worden.

0

Aanbevolen voor jou