Tim Miller regisseert reshoots voor Borderlands-film

Tim Miller regisseert reshoots voor Borderlands-film

De reshoots voor de Borderlands-film worden geregisseerd door Dead Pool-regisseur Tim Miller, in plaats van Eli Roth.

Dat meldt Deadline. Ondanks dat het officieel al geruime tijd stil is rondom de Borderlands-verfilming, gingen er de laatste weken geruchten dat regisseur Eli Roth ontslagen was en werd vervangen voor Miller. Deadline nuanceert die geruchten nu: Roth moest door met zijn volgende regieklus, de horrorfilm Thanksgiving, en daarom helpt Miller nu met een aantal reshoorts.

De Borderlands-film werd al in 2015 aangekondigd. Vooral in 2020 en 2021 kwamen er veel berichten over de film naar buiten, maar inmiddels is het al een tijdje stil rondom de verfilming. Het lijkt er dankzij dit nieuwe bericht dus op dat de film nog steeds moet uitkomen, al is er nog altijd geen releasedatum en ontbreekt er ook een eerste trailer.

In de Borderlands-film wordt de rol van Lilith vertolkt door Cate Blanchett, de rol van Claptrap door Jack Black, kruipt Kevin Hart in de huid van Roland, is Ariana Greenblatt Tiny Tina, speelt Jamie Lee Curtis de rol van Tannis en is Florian Munteanu Krieg.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

(dat filmpje is NIET van de film, overigens).

0
test

@gimbal2 Yeah, je hebt gelijk.

0

Dit kan een heel erg vervelende over the top film zijn of juist heel leuk. Ik heb overigens meer vertrouwen in Miller dan in Roth als regisseur

0

Aanbevolen voor jou