Tijdelijke oplossing voor Trophy-bug in The Quarry gevonden

Tijdelijke oplossing voor Trophy-bug in The Quarry gevonden

Spelers hebben een tijdelijke oplossing gevonden om het toch mogelijk te maken een specifieke Trophy of Achievement in The Quarry te behalen.

Sinds de game beschikbaar is kunnen spelers namelijk niet de Trophy of Achievement ontgrendelen genaamd 'Hard Pass'. Mensen zouden deze Trophy of Achievement moeten ontvangen wanneer men het advies van gids Eliza consequent blijven negeren. The Quary lijkt deze voorgang echter niet op te slaan, waardoor de Trophy of Achievement niet behaald wordt. Daardoor is het voor PlayStation-gamers ook niet mogelijk om een Platinum Trophy te halen. Ondertussen is er nog geen update uitgekomen waarmee het probleem wordt opgelost.

Speler JovialTrash4335 heeft nu een tijdelijke oplossing gevonden om de Trophy of Achievement toch te ontgrendelen. Wanneer men in elk hoofdstuk een Tarotkaart moet kiezen, moet men 'verder gaan' selecteren, de game pauzeren, opslaan en de game opnieuw opstarten. Door dit elke keer te doen, wordt de Trophy of Achievement uiteindelijk ontgrendeld.

The Quarry is sinds juni verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game volgt een groepje kampbegeleiders vanaf de laatste dag van hun zomerkamp. Wat een feestelijk einde van de zomer moet worden, krijgt een onverwachte en levensgevaarlijke wending. In de game kruipen spelers in de huid van alle negen kampbegeleiders en moeten zij keuzes maken die de loop van het verhaal beïnvloeden.

De game scoorde een 8 op Gamer.nl: "The Quarry is perfect materiaal om een sfeervolle griezelavond te creëren. Het bevat genoeg mysteries, monsters, achtervolgingen en frustraties om je op het puntje van je stoel te houden. Hoewel het de meest experimentele horrorgame van Supermassive is tot nu toe, hadden we toch op meer originele toevoegingen gehoopt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou