Tiende Rocket League-seizoen begint vandaag

Tiende Rocket League-seizoen begint vandaag

Vandaag om 17:00 uur Nederlandse tijd gaat het tiende seizoen van Rocket League van start.

Op de officiële website valt te lezen wat er zoal in het tiende seizoen zit. Zo kan men de Volkswagen Golf II GTI en de Volkswagen Golf GTI RLE ontgrendelen. Ook is er een nieuwe variatie op de Deadeye Canyon-arena.

Verder moet er in de loop van het seizoen een nieuw tijdelijk evenement worden toegevoegd, al is daar nog niet veel duidelijk over. Ook wordt voortaan de gemiddelde wachttijd voor een potje weergegeven in plaats van de speellijsten. 

Rocket League is tegenwoordig free-to-play, maar er kan elk seizoen een Rocket Pass worden aangeschaft waarmee cosmetische items (sneller) ontgrendeld kunnen worden.

Hieronder is een trailer van het tiende seizoen te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Al bijna 8 jaar lang vermaak ik me bijna dagelijks met deze game, slechts 1 keer 20 euro voor betaald toen het nog niet free to play was. De season pass verdien ik iedere keer weer terug door te spelen en dat gaat vrij snel als je iedere dag een paar potjes speelt. Top game.

0
test

@DarkSlide.nl is dat waar? Want ik wil graag ook maar zie dat bij de rocket pass 900 credits terug hebt verdiend bij lvl 100 en kost 1000 credits voor een seizoen.

0
test

@Remco1988 je moet tot level 110 spelen om de credits terug te krijgen. Als je nog even doorspeelt kun je dat vandaag misschien nog halen :)

0
test

@DarkSlide.nl Dat vind ik wel het enige nadeel van RL. Je kan alleen maar je Rocket Pass terug verdienen. Meeste spellen verdien je net even iets meer dan dat je uitgegeven hebt.

0
test

@DarkSlide.nl aah oke, thnx. Dat is wel fijn om te weten dan

0

Aanbevolen voor jou