Nieuws
Apex Legends

Tiende Apex Legends-seizoen Emergence begint op 3 augustus

Met het personage Seer en Ranked Arenas

Geschreven door Michel Musters op
Het nieuwe Apex Legends-seizoen heet Emergence en begint op 3 augustus.

Dat hebben EA en Respawn Entertainment tijdens EA Play Live aangekondigd. Tijdens de livestream werd ook een trailer van het tiende seizoen getoond, die hieronder is te zien. Sindsdien is ook de officiële website van een update voorzien.

Een van de toevoegingen van Emergence is het nieuwe personage Seer, die eerder al werd onthuld. Het personage is in samenwerking met illustrator, animator en regisseur Robert Valley (Tron: Uprising en Love, Death & Robots) gemaakt. Dit personage heeft een hartslagsensor, waarmee hij tegenstanders kan opsporen. Ook gebruikt hij microdrones. Aankomende maandag moet er een gameplaytrailer met meer info over het personage verschijnen.

De World's Edge-map wordt in Emergence ook aangepast. Een nieuw wapen in de vorm van de Rampage LMG wordt ook toegevoegd. Verder komen er Ranked Arenas naar de game als onderdeel van een nieuwe, competitieve 3v3-modus. Aanstaande maandag moet Respawn meer details over het seizoen onthullen.

Apex Legends: Emergence begint op 3 augustus op alle platforms waar de game op beschikbaar is, namelijk PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Origin en Steam.

Dit artikel delen:

Lees meer

Respawn Entertainment werkt aan nieuwe singleplayergame Vrouwenvoetbal wordt in de toekomst aan Football Manager toegevoegd
0

Reacties op: Tiende Apex Legends-seizoen Emergence begint op 3 augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.