Tiende Apex Legends-seizoen Emergence begint op 3 augustus

Tiende Apex Legends-seizoen Emergence begint op 3 augustus

Het nieuwe Apex Legends-seizoen heet Emergence en begint op 3 augustus.

Dat hebben EA en Respawn Entertainment tijdens EA Play Live aangekondigd. Tijdens de livestream werd ook een trailer van het tiende seizoen getoond, die hieronder is te zien. Sindsdien is ook de officiële website van een update voorzien.

Een van de toevoegingen van Emergence is het nieuwe personage Seer, die eerder al werd onthuld. Het personage is in samenwerking met illustrator, animator en regisseur Robert Valley (Tron: Uprising en Love, Death & Robots) gemaakt. Dit personage heeft een hartslagsensor, waarmee hij tegenstanders kan opsporen. Ook gebruikt hij microdrones. Aankomende maandag moet er een gameplaytrailer met meer info over het personage verschijnen.

De World's Edge-map wordt in Emergence ook aangepast. Een nieuw wapen in de vorm van de Rampage LMG wordt ook toegevoegd. Verder komen er Ranked Arenas naar de game als onderdeel van een nieuwe, competitieve 3v3-modus. Aanstaande maandag moet Respawn meer details over het seizoen onthullen.

Apex Legends: Emergence begint op 3 augustus op alle platforms waar de game op beschikbaar is, namelijk PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Origin en Steam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou